Kategoriat
Tiedotteet

Sastamalan seudun museossa paikallismuseoiden helmiä – Olemme mukana!

Vapaaehtoistoimin ylläpidettävissä museoissa tehdään arvokasta työtä kulttuuriperinteen parissa.

Keikyän Kotiseutumuseo on mukana Sastamalan seudun museon pienoisnäyttelyssä. Se esittelee paikallismuseoiden historiaa, toimintaa ja kokoelmia.

Vapaaehtoistoimin ylläpidettävissä museoissa tehdään arvokasta työtä kulttuuriperinteen parissa. Nyt avattava näyttely houkuttelee museomatkalle ympäri Sastamalaa. Mukana ovat kaikki Sastamalan kotiseutumuseot sekä paikalliset teemamuseot, jotka ovat auki kesäisin.

Näyttely on tehty Sastamalan seudun museon koordinoiman paikallismuseoverkoston yhteistyönä. Verkosto kokoaa yhteen Sastamalan museotoimijat: kotiseutumuseot, teemamuseot sekä yksityishenkilöt, jotka ylläpitävät erilaisia kokoelmia. Verkoston tavoitteena on kehittää museoiden toimintaa jakamalla tietoa ja hyviä kokemuksia museotoiminnasta.

Pienoisnäyttely Museoiden Sastamala – Kulttuuriperinnettä vaalimassa on avoinna Tornihuvilassa 13.2.-27.5. ti-la klo 10-16, to klo 10-18. Torstaisin klo 16-18 museoon on vapaa pääsy. Tornihuvilassa on esillä myös Siun ja miun – Viipurin läänin Pyhäjärvi -näyttely.