Keikyän Kotiseutumuseossa yli 250 kävijää

Kiitos kaikille!

Sastamalassa Keikyän Kotiseutumuseo on kuluvalta vuodelta sulkenut ovensa. Vieraskirjaan kertyi 255 nimeä.

Museo oli viikoittain avoinna kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin, jolloin tuuletettiin kansallispukuja piknikin merkeissä. Ryhmiä otettiin erillisillä varauksilla vastaan toukokuulta syyskuulle.

Kesän aikana museolla tehtiin monenlaisia huoltotoimia. Päärakennuksen katto päästi rankimmilla sateilla vettä sisään. Huonokuntoisimpia tiiliä vaihdettiin ehjiin. Kiviniementien varressa olevaa opastekylttiä ehostettiin historiallinen Turuntietä nostavan hankkeen innostamina.

Museoon pääsee seuraavan kerran tutustumaan ensi vuonna kevät-kesällä. Rakennuksissa ei ole lämmitystä.

Talven aikana voi museon hyväksi myytäviä tuotteita ostaa pienestä nettikaupasta museon kotisivuilta.