Keikyän Kotiseutumuseo

Keikyän museolla lauletaan juhannussunnuntaina 25.6.

20.6.2017

Sastamalassa Keikyän Kotiseutumuseolla vietetään juhannussunnuntaita 25.6. yhteislaulutuokion merkeissä.

Laulattajana on Päivi Pelttari ja haitarilla säestää Heli Vinha. Yhteislaulutuokio alkaa kello 15.

Ennen yhteislaulutuokiota voi tutustua museon perusnäyttelyssä vaikkapa Keikyän etsiviin ja Kala-Alman polkupyörään sekä kivuta Ylistupaan aistimaan vanhan käräjäpaikan ja kestikievarin tunnelmaa.

Ovet auki kesällä kerran viikossa

Keikyän Kotiseutumuseo on kesällä säännöllisesti avoinna. Ovet pidetään talkoilla auki sunnuntaisin kello 13-15. Ryhmille museo avataan sopimuksen mukaan muulloinkin.

Museon kesä huipentuu 20.8. vietettävään Koko Perheen Perinnepäivään ja Sastamalan Wanhat Talot -tapahtumaan.

Pääsymaksu Keikyän Kotiseutumuseoon on vapaaehtoinen. Tuotot käytetään museotoiminnan ylläpitämiseen.

Keikyän Kotiseutumuseo | Museontie, 32730 KEIKYÄ | info(at)keikyankotiseutumuseo.net
Avoinna kesä-elokuussa sunnuntaisin klo 13-15, muulloin sopimuksen mukaan
Sivun yläosaan